Ласкаво просимо на СВТ-2010!

Новини > Ласкаво просимо на СВТ-2010!


07.05.2010

Крайова Булава УПЮ та "Загін "Червона Калина" запрошують юнаків та юначок рівня ІІ та ІІІ пластових проб віком від 14 до 17 років до участі у крайовому СВТ “Калиновий оберіг-2010”, який проходитиме 9-22 серпня 2010 року поблизу водоспаду Гуркало біля с. Корчин Сколівського р-ну Львівської обл.

СВТ “Калиновий оберігмає за мету впровадження у повсякденну пластову практику принципу "У здоровому тілі – здоровий дух", вдосконалення вмінь та навиків учасників з традиційних видів спорту (футбол, волейбол, гандбол тощо) та ознайомлення з новими (бейсбол, фрізьбі тощо) видами спорту, підготовка до здачі нормативів Відзнаки Фізичної Вправності, загальне гартування, виховання почуття командного духу, взаємоповаги та прагнення до вдосконалення власних досягнень у спорті та повсякденному житті.

Ми не гарантуємо, що зробимо з тебе професійного спортсмена та що весь світ буде заздрити твоїм досягненням, але обіцяємо, що:

· Ти отримаєш навички з тих видів спорту, про які колись тільки чув (або і не чув), і в які завжди хотів спробувати зіграти;

· Тіло стане рельєфнішим і засмаглішим;

· Ти отримуватимеш задоволення від легкого болю в м’язах та від відтискання в ранковій росі посеред мальовничих Карпатських гір;

· Ти познайомишся з кваліфікованими інструктор(к)ами, переможцями більшості пластових змагань;

· 2 тижні таборування пройдуть в дусі змагальності та братерства;

· Тобі обов’язково захочеться приїхати до нас знову.

Вимоги до учасників: мінімум ступінь учасника, добра пластова постава, наявність почуття гумору, відсутність медичних протипоказань для активного заняття спортом та таборування в наметовому таборі, виконання наступних спортивних нормативів:

для хлопців – відтискання від підлоги: >25 разів, біг 60м: <9,8сек.

для дівчат – прес: >30 разів/60сек.; біг 60м <11,00сек.

Контактна особа: ст. пл. Аркадьєв Ростислав, ЧК, 38 096 917 9042, svt@plast.org.ua

Порядок зголошення:

1. З 15 квітня до 1 червня — надіслати на адресу булави УПЮ:

· заповнений бланк Зголошення на участь в таборі,

· есе на задану в зголошенні тему,

· копію квитанції про сплату добровільної пожертви в розмірі 150 грн. (безповоротна вкладка, реквізити див. на бланку зголошення) .

· копію страхового полісу (термін страхування - на час проведення табору),

· конверт, з вказаною зворотною адресою.

2. До 1 липня — отримати Запрошення на табір із завданнями учасника табору.

3. Виконати вказані у Запрошенні завдання учасника табору, зокрема, підготувати особистий таборовий виряд та медичну довідку.

Розмір вкладки на пластовий табір становить від 250 грн. Детальну інформацію про розміри вкладок для учасників крайові табори подадуть після отримання інформації про розміри фінансування.

В разі несвоєчасного подання зголошення вкладка зростає на 25 %. Такі зголошення будуть прийматись до 15 червня. Додаткову суму слід буде сплатити під час реєстрації на таборі.

Резолюція МРСК від 4-5.03.2006 р.Б.: „МРСК стверджує, що учасниками крайових таборів мають бути перш за все пластуни та пластунки у ступені «розвідувач». МРСК забороняє участь пластунів-прихильників у крайових таборах.

Зголошення слід висилати на поштову адресу: Пласт НСОУ, а/с 395, Київ-1, 01001.


назад



© «Червона калина». Всi права застережено.