Змаг Охримовича-2010: дежавю

Новини > Змаг Охримовича-2010: дежавю


04.05.2010

Чудова весна, прекрасна сонячна погода, товариська атмосфера – за таких умов і пройшов черговий Змаг з футболу імені Степана Охримовича, який традиційно щороку навесні в Стрию проводить "Загін "Червона Калина".

Позмагатися за новий красень-кубок (який, між іншим, з цього року буде перехідним) прибули 9 команд куренів УСП-УПС та 10 команд юнацьких куренів, що представляли 3 округи (Івано-Франківську, Львівську та Тернопільську), 8 станиць (Івано-Франківськ, Тернопіль, Козова, Бережани, Львів, Стрий, Самбір, Миколаїв) та 17 куренів (занадто багато, щоб перераховувати: хто був – знає). Шкода, що не всім командам вдалося доїхати до Стрия, але і без них свято футболу вдалося.

Змаг УСП-УПС.

Поглянувши на підсумкові результати, можна подумати, що в порівнянні з минулим роком абсолютно нічого не змінилося: "Червона Калина" на першому місці, "Лісові Чорти" – на другому. Та й ті самі післяматчеві пенальті. Насправді ж команда "Калини", що перемогла, це "молоді" калиняки, підсилені і очолені досвідченим Андрієм Мудрицьким. Саме на їхні плечі, після того, як "ЧК-1" не змогла подолати навіть груповий етап (відвертий провал!), ліг тягар відстояти гідність куреня. З таким серйозним і відповідальним завданням хлопці справилися по-зрілому серйозно і з честю. Молодці! Шкода "Чортів", які вдруге поспіль зупиняються всього за крок до омріяної перемоги. Дякуємо вам, хлопці, що не здаєтесь і складаєте достойну конкуренцію!

Не можна не підмітити, що загальний рівень команд-учасниць зростає, і грати з кожним роком стає все важче і важче. Помітно, що команди все серйозніше підходять до участі в змазі. От би ще й інші курені якимось чином заохотити збирати свої команди та приїжджати боротися за перемогу... Працювати, одним словом, є над чим.

А підсумкові результати виглядають ось так.

Змаг УПЮ.

Якимсь неоднозначним вийшов цьогорічний змаг юнаків: з одного боку, команди, які приїхали, підтвердили свої серйозні наміри на перемогу і показали гарну гру і підготовку, з іншого – кількість отриманих нами зголошень серйозно перевершила кількість команд, які доїхали на змаг, через що в останній момент довелося коригувати формат проведення змагань. Але справились.

Щодо безпосередньо змагу, то і тут, як і напередодні, повторився минулорічний фінал, в якому зійшлися номінальні господарі майданчика "Стрийські пацики" та "Лисоня" з Бережан. В надзвичайно цікавому і напруженому матчі, за якихось 20 секунд до закінчення гри "Лисоні" вдалося забити переможний гол і стати щасливим володарем чудового кубка, який цілий рік буде нагадувати їм про цю знаменну подію.

Ну і нарешті підсумкові результати.

Насамкінець, традиційно висловлюємо щиру подяку організаторам "Змагу Охримовича-2010" "Загонові "Червона Калина" та коменданту Андрію Боднарчуку особисто за те, що тримаєте марку; всім командам-учасницям – за чудову гру і святкову атмосферу; Господу Богу – за ідеальну футбольну погоду; "Червоним Макам" – за допомогу та підтримку; суддям – за чесну і справну роботу; кухні – за смачний обід. До зустрічі на святі футболу наступного року!

 

Роман Чернишов, ЧК


назад



© «Червона калина». Всi права застережено.