Крайова Булава УПЮ оголошує про проведення крайових таборів 2009 року

Новини > Крайова Булава УПЮ оголошує про проведення крайових таборів 2009 року


29.04.2009

Крайова Булава УПЮ запрошує юнаків та юначок на спортивно-вишкільний табір СВТ "Калиновий оберіг-2009", який відбудеться 8-18 серпня 2009 року (19-22 серпня участь в Джемборі на честь 20-річчя відновлення Пласту в Україні) в Сколівських Бескидах поблизу водоспаду Гуркало біля с. Корчин Сколвського р-ну Львівської обл.

Філософія СВТ “Калиновий оберіг” ґрунтується на ідеї, що справжнє пластове середовище може бути створене тільки там, де пластові ідеали поєднуються з плеканням сили тіла та духом пластового побратимства. Якщо спорт для вас це нудно і тяжко, ви вважаєте що все знаєте і всього досягли – цей табір не для вас. СВТ “Калиновий оберіг”  орієнтований на амбітних юнаків та юначок, які звикли ставити перед собою високі цілі, вести активний та здоровий спосіб життя, з усмішкою сприймати виклики і впевнено крокувати вперед. Завданням СВТ “Калиновий оберіг” є використання спорту як засобу для виховання лідерів у житті.

СВТ “Калиновий оберігнадасть учасникам основні знання з футболу, волейболу, фрізьбі, гандболу, американського футболу, настільного тенісу, софтболу, бадмінтону, легкої атлетики та інших видів спорту. Кваліфіковані інструктори допоможуть учасникам розвивати вже набуті спортивні навики та здібності. Першуни СВТ отримають посвідку, що підтверджуватиме їхню кваліфікованість як інструкторів спортивних ділянок на пластових таборах та змагах.

Запрошуємо вас провести 10 днів у дусі змагальності та братерства, позитиву від легкого болю в м’язах, чудового настрою та краси мальовничих Карпатських гір.

Вимоги до учасників: щонайменше ступінь пластуна-учасника, добра пластова постава, відсутність медичних протипоказань для активного заняття спортом та таборування в наметовому таборі, виконання наступних спортивних нормативів:

  • для хлопців - відтискання від підлоги: >20 разів, підтягування на перекладині: >6 разів;
  • для дівчат - прес: >30 разів/60сек., біг 60м: 10,00сек.

Детальніша інформація щодо зголошення на СВТ-2009 в Романа Чернишова (тел.: 050-370-20-26, e-mail: svt(@)plast.org.ua).

Порядок зголошення на табір:
1.    До 1 червня — надіслати на адресу булави УПЮ (Пласт НСОУ, а/с 395, Київ-1, 01001)

  • заповнений бланк Зголошення на участь в таборі;
  • есе на тему "Моя спортивна мрія";
  • копію квитанції  про сплату добровільної пожертви в розмірі 100 грн. (безповоротна вкладка, реквізити див. на бланку зголошення);
  • копію страхового полісу (термін страхування - на час проведення табору);
  • конверт із вказаною зворотною адресою.

2.    До 1 липня — отримати Запрошення на табір із завданнями учасника табору.
3.    Виконати вказані у Запрошенні завдання учасника табору, зокрема, підготувати особистий таборовий виряд та медичну довідку.

Вкладка учасника табору становитиме 200 грн.

В разі невчасного подання зголошення вкладка зростає на 25%. Такі зголошення будуть прийматись до 15 червня. Додаткову суму слід буде сплатити під час реєстрації на таборі.

Резолюція МРСК від 4-5.03.2006 р.Б.: „МРСК стверджує, що учасниками крайових таборів мають бути перш за все пластуни та пластунки у ступені розвідувача. МРСК забороняє участь пластунів-прихильників у крайових таборах.

Рішення КБ УПЮ від 28.10.2006: члени станиці, що не здала звіти, не допускаються до участі у крайових заходах, зокрема у крайових таборах; питання від станиць, що не здали звіт, не розглядатимуться КБ УПЮ.

 

Інформація про всі крайові табори 2009 року та зголошення на Пластовому Порталі.


назад



© «Червона калина». Всi права застережено.