Відбулася Рада Коша Загону в Україні

Новини > Відбулася Рада Коша Загону в Україні


26.11.2007

24-25 листопада 2007 року на загоновій оселі в смт. Славське, що на Прикарпатті, пройшла чергова Рада Коша "Загону "Червона Калина" в Україні.

Традиційно, на Раді було підбито підсумки діяльності  Коша за звітний період, обрано новий провід, складено план діяльності на наступний рік. Поряд з тим, лави куреня поповнилися трьома "одчайдухами" (прихильниками), до лав "посполитих" переведено трьох "одчайдухів", дано дозвіл на переведення до стану "компутових" (найвищого ступеня в курені) іншим трьом братчикам.

Серед підсумків Ради варто зазначити, що новим Кошовим Отаманом одноголосно було обрано братчика Ігоря "Чіпа" Кітелу. Ключовим рішенням по СВТ-2008 стало покладення відповідальності за організацію та проведення табору на оргкомітет в складі: ст. пл. Ігор Шийко - комендант, ст. пл. Роман Чернишов - бунчужний (комендант СВТ-2007), ст. пл. скоб Олекса Микитко (комендант СВТ-2006), ст. пл. Микола Шийко (комендант СВТ-2003, 2005), пл. сен. Ігор Кітела (кошовий), ст. пл. Андрій Боднарчук. Крім того, на березень-квітень 2008р. заплановано проведення в Стрию крайового змагу з футболу ім. Охримовича.


назад



© «Червона калина». Всi права застережено.