Паркопляжник-2019: ростемо!

Новини > Паркопляжник-2019: ростемо!


11.06.2019

9 червня 2019 року в мальовничому Урочищі "Острів" на Жидачівщині пройшов традиційний змаг з паркового і пляжного волейболу "Паркопляжник-2019", який організовує Загін "Червона калина".
Цьогорічний змаг пройшов у вже звичних двох категоріях: 16 команд "MASTER's (2x2)" для досвідчених волейболістів та 5 команд "FUN (4x4)" для менш досвідчених любителів відбиванки, і зібрав багато учасників з різних куточків України - від Дніпра до Станіславова.
Змагання видалось настільки запеклим, цікавим та непередбачуваним, що в одній з груп довелось проводити додаткові стикові матчі, аби визначити, хто ж вийде до півфіналів. Приємно, що знайшлося там місце і команді "Зважені та щасливі" в складі двох калиняків Ярослава Бойчука та Ігоря Кітели, які поступились лише у фіналі, ставши таким чином "срібними" призерами змагу. Ну а чемпіоном став дует "UGPS" (Николин Павло, Вдовичин Арсен) з Жидачева.
Що ж до четвірок, то переможцями там стала команда "На Пас".
За свої звитяги призери та переможці Паркопляжника отримали чудові медалі та пам'ятні призи від спонсорів змагу, серед яких: ПП Диз-Арт, Бюро ігор "ТакаМака"Барком-Кажани та Родинна ковбаска.
Насамкінець, кілька подяк тим, без кого Паркопляжник-
2019 не був би паркопляжником:

  • - учасникам та вболівальникам - заради яких це все і відбувається
  • - погоді - що вкотре не підвела
  • - спонсорам - що люблять спорт та допомагають його популяризувати
  • - організаторам - за те, що знаходять час, сили та натхнення займатись цим всім.

Ну і вже звично - трохи знимок від чудової фотографині Христини Музичук. Але навіть найкращі фотографії не передадуть справжню атмосферу калиняцького товариства. Тому чекаємо на всіх в гості ;-)

 

 

І більше знимок - ТУТ


назад



© «Червона калина». Всi права застережено.