Відбувся змаг Охримовича 2017

Новини > Відбувся змаг Охримовича 2017


04.04.2017

25 – 26 березня у Львові відбувся крайовий змаг з футболу ім. С. Охримовича

Цього року Загін «Червова Калина» вкотре радує поціновувачів футболу. Мабуть, для всіх ця подія асоціюється не лише зі спортом чи здоровим способом життя, а, перш за все, з командним духом учасників, який зростає ,наче в геометричній прогресії після кожної перемоги чи поразки. В моменти, коли ми бачимо, як пластуни різного віку та з різних куренів вболівають один за одного, підтримують та, ставлячи холодні компреси на «бойові» травми, жартують, ми розуміємо, що суть не в тому, щоб виграти, а в тому, щоб поринути в цю чарівну атмосферу та щиро порадіти за тих, хто сильніший та без злорадства підтримати тих, хто виявився слабшим.

 

В суботу 25 березня, коли за кубок змагалися команди куренів УСП/УПС, трійка переможців набула такого вигляду:

I місце – «Хмельниченки»,

ІІ – «Чорні хлопці»,

III – «OZO Juniors».

Кращим гравцем було названо Павла Козланюка («Хмельниченки»), а кращим воротарем – Романа Дзедзика («Чорні хлопці»).

А вже наступного дня, в неділю 26 березня в гру вступили команди УПЮ. Після напружених баталій, призерами та переможцями змагу стали:

I місце – «Онишкевичі»,

II місце – «Цяпки» і

III місце – «Шарамба».

Кращим гравцем серед юнаків став Мар’ян Дудка, а титул кращого воротаря отримав Юрій Гриб.

Деякі ігри були справді запеклими; у той час, як дивлячись на інші з поля можна було відчути легкий холодок. Але зовсім не тому, що в залі було холодніше, ніж на вулиці, а тому, що був присутній справжній дух суперництва, який з року в рік стимулює до постійного саморозвитку.

Знаково, що переможці поїхали додому не лише з вже фірмовими перехідними кубками (на яких викарбувано назви всіх чемпіонів, починаючи з 2008 року), медалями та іншими традиційними призами. Так, команда-переможець категорії УПЮ («Онишкевичі») повезла з собою м’яч з автографами гравців Національної збірної України з футболу.

Провід змагу щиро вітає усіх переможців та зичить оптимізму усім, кому удача цьогоріч не усміхнулась. Тренуйтесь, працюйте над собою і вже через рік кожен охочий зможе спробувати взяти реванш.

 

пл. розв. Тетяна Криницька


назад



© «Червона калина». Всi права застережено.