Відбувся "Паркопляжник-2016"

Новини > Відбувся "Паркопляжник-2016"


31.07.2016

Вже за добре усталеною традицією калиняки та друзі вкотре зібралися в Тернополі на змаг з пляжного волейболу під кодовою назвою "Паркопляжник".
Хай і не так чисельно як у попередні роки, хай лише між чоловічими командами, хай без традиційної категорії "FUN 4x4", хай без "Червоних Маків"... Але 25 липня 2016 року виявити найсильнішого в категорії "MASTER's 2x2" таки доїхали 5 команд. Важливо, що навіть погода перепросилась і таки не зіпсувалась. Хоча затягнуте сірим небо вранці, м`яко кажучи, не обнадіювало.
Не витрачаючи часу на розкачку - відразу перейшли до змагань. Сама назва категорії (MASTER`s) зобов`язувала всіх грати навіть краще, ніж можеш. Проте жодні старання суперників не змогли завадити команді Славка і Ігора, які в 2015 році були лише третіми, впевнено виграти всі 4 гри та стати заслуженими чемпіонати Четвертого Паркопляжника. З чим ми їх щиро і вітаємо! І, користуючись нагодою, запрошуємо їх на П`ятий Паркопляжник - відстояти звання найсильніших. А інших закликаємо не розчаровуватись, а ще більше тренуватись і приїжджати показувати свій клас.
Насамкінець дякуємо всім, хто долучився до організації змагу, зокрема: Степану Семеніву, ВБ - за координацію та зв`язки на місці. Дякуємо гостям - за гарячу підтримку, Лісовим Чортам - що приїхали в ще ширшому складі ще й гостей-глядачів привезли (приїжджайте ще - всіх помістимо!)
Як і все добре, навіть IV Паркопляжник мусив колись закінчитись. Та сумувати не доводилось, адже вже наступного року товариство знову збереться на Faraway Beach в Тернополі, щоб як завжди добре, цікаво, весело та з користю провести час.
До зустрічі на V Паркопляжнику наступного року!


Всі знимки:


назад



© «Червона калина». Всi права застережено.