Відбувся ІІІ паркопляжник

Новини > Відбувся ІІІ паркопляжник


22.07.2015

11 липня 2015 року у Файному Місті відбувся вже Третій змаг з парково-пляжного волейболу "Червоних Маків" та "Червоної Калини".
Вже традиційно на змаг завітали як постійні його учасники, які ще з минулого року тренувалися та готувалися до баталій на тернопільських пісках, так і нові учасники та гості, а до клубу паркопляжників приєдналися представники куреня "Лісові Чорти".

Відзначився третій паркопляжником і рядом нововведень, а саме: на полі зявилася дуже симпатична стрічка для розмітки поля (щоб, як то кажуть, не було питань), а також, для підвищення змагальності, відбулися змаги в новій категорії - MASTERS (2x2). Обидва нововведення, до слова, сповна себе виправдали, а фактично усі ігри, у тому числі й в категорії FUN (4x4), були надзвичайно запеклими, цікавими та сповнені безкомпромісною боротьбою у кожній партії, а на майданчику (незважаючи на досить прохолодну як на липень погоду) завжди було гаряче.

Одним словом, чергове свято волейболу вдалося і вийшло дійсно святом. Вітання переможцям ("Фрізбі" в категорії FUN 4x4 та "Мастер-Кум" в категорії MASTERS 2x2) за перемогу! Дякуємо всім учасникам та гостям, що знайшли час та завітали до нас, організаторам - що організували, погоді - що (вкотре) не підвела, і запрошуємо усіх на наступні паркопляжники, де буде ще більше волейболу, друзів та гарного настрою!


назад



© «Червона калина». Всi права застережено.