Відбулася Рада Коша в Україні

Новини > Відбулася Рада Коша в Україні


02.10.2014

В п`ятницю 26 вересня більшість пластунів налаштовувались на мандри, займались підготовкою до Осіннього Рейду, а завзяті калиняки, котрим не сиділося вдома, на роботі чи навчанні, в цей час вже гострили сокири та звозили будматеріали до своєї оселі в смт. Славське. Це означало, що розпочинається чергова Велика Рада Коша Загону Червона Калина в Україні.

Традиційно, Рада розпочинається роботами з облаштування оселі та її підготовки до зимового сезону. Цей рік був не виключенням. Але на заваді стала святкова субота, тож в нашому розпорядженні було лише семеро калиняк, котрі знайшли можливість присвятити свою п`ятницю оселі і на плечі (спини і руки) яких звалилася вся хатня робота.

Та, з іншої сторони, це означало, що субота буде повністю робоча і нас чекають великі зміни. Тому суботнім полуднем, коли зі всіх куточків України з`їхались братчики "Загону "Червона Калина", розпочалась офіційна Рада Загону. Прослухавши звіти проводу та комендантів курінних заходів, успішно надали їм абсолюторій. Радилися, радилися, аж поки не настав вечір, який ми провели в веселому товаристві з гучними жартами та піснями під гітару.

А вже недільна частина ради передбачала планування діяльності та обрання нового проводу. Отже цього року, на чолі Загону буде Отаман Ростислав Аркадьєв зі своєю командою, а саме: бунчужний - Богдан Гургач, канцлер - Володимир Спринь, скарбник - Ігор Шийко та домівкар - Володимир Миськів. Також сплановано ряд змагів та заходів Загону до святкування 90 років з часу заснування Загону. Не обійшлося і без новобранців - ряди Загону поповнилися чотирьома новими кандидатами: Василь Гуч, Андрій Поручник, Михайло Осачук та Василь Батьків. Бажаємо їм активності та наснаги до праці.

На цьому і закінчилась Велика Рада Коша "Загону "Червона Калина". Та всі братчики з завзяттям вирушили до нових пригод та звершень у наступному плідному для Загону році, адже не за горами чудовий ювілей Загону, який ми хочемо відсвяткувати разом з усіма Вами!

Пу-Гу!

ст.пл.скоб Назар Вонітовий, ЧК

Rada Kosha 2014


назад



© «Червона калина». Всi права застережено.