Хроніка СВТ-2014

Новини > Хроніка СВТ-2014


26.09.2014

СВТ – не просто табір, це велике свято
Розділити свято з нами є причин багато…
(з пісні СВТ)

Розпочався для багатьох такий очікуваний Спортивно Вишкільний Табір «Калиновий оберіг» 2014. Географія учасників табору цього року практично охоплює цілу країну, це 50 учасників і 20 проводу. Табір в Україні це вже історія, історія перемог, радості, усмішок і втоми. Це близько тисячі дитячих очей, в яких можна побачити і згадати ватри та знайомства, відчути дух змагання та бажання перемоги.

СВТ "Калиновий оберіг" має за мету впровадження у повсякденну пластову практику принципу "У здоровому тілі – здоровий дух", вдосконалення вмінь та навиків учасників з традиційних (футбол, волейбол  тощо) та ознайомлення з новими (бейсбол, фрізьбі тощо) видами спорту, підготовка до здачі нормативів Відзнаки Фізичної Вправності, загальне гартування, виховання почуття командного духу, взаємоповаги та прагнення до вдосконалення власних досягнень у спорті та повсякденному житті.

Провід табору

  • комендант - ст.пл. Сабо Сергій, ЧК
  • бунчужний - ст.пл. Подолюк Олег
  • писар - ст.пл. скоб Вонітовий Назар, ЧК
  • інтендант - ст.пл. Мудрицький Андрій, ЧК
  • нач.кухні – ст.пл. Данилиха Софія

 

День третій 10.08. 2014

Третій день табору розпочався із казкового світанку на руханці. Учасники почувають себе здорово, готові до нових випробувань. Уже відбулись гутірки із софтболу, футболу, тенісу, стрільби та айкідо. У вечері відбулась Казкова ватра, на якій юнаки і юначки постали в образі своїх улюблених мультяшних героїв.

День четвертий 11.08. 2014

Сьогоднішній день запам'ятався у серці кожного СВТ-тешника по-особливому. Стрілецьку тематику учасники сприймали дуже серйозно. Вони уже встигли пройти курс молодого стрільця, вивчити нових повстанських пісень і також послухати гутірку про УСС. Окрім цього, юнаки відкрили для себе гандбол, гімнастику, волейбол та встигли займатись у СВТ-івському тренажерному залі. Ввечері на ватрі були і спогади, і сльози, і пам'ять.. На слова повстанських пісень учасники створили надзвичайно зворушливі виступи.


День п’ятий 12.08.2014

Погода на таборі не дає про себе забути, але всі сильні духом. Сьогодні учасники покращували свої навики у всіх видах спорту. Відбулися перші змагання з футболу і волейболу між учасниками і проводом. На таборі панує весела атмосфера. Відбувся камеді вечір «Розсміши провід», в якому юнакам вдалось пережартувати старшину.


День шостий 13.08.2014

У світі все неоднозначно. Наш ранок сьогодні почався з ватри і закінчився руханкою на заході сонця. На таборі панує атмосфера «Все навпаки». Учасники змогли відчути силу своїх м’язів на великій смузі перешкод, також вони все більше покращують свої навики у спортових іграх. Ми смачно харчуємось і розвиваємось творчо, створюючи креативні імпрези. Вечір закінчився переглядом мотивуючого фільму під зоряним небом.


День сьомий 14.08.2014

Сьогоднішній день забрав багато фізичної сили. Після щоденних тренувань на полі, учасники показали свою швидкість на біатлоні, та розум на брей-рингу. Переможцями біатлону стали Марта Сандуляк та Стас Іваськів, а у змаганні розуму перемогу здобула хлоп’яча команда.


День восьмий 15.08.2014

На СВТ стає гарячіше і гарячіше. Юнацтво мало змогу показати роботу своїх думок та язиків. Відбулися дебати між командою хлопців і дівчат, змаг з переспіву коломийок та теренова гра на дружність. Відбулися ще одні змагання проводу і учасників. Ввечері всі з нетерпінням чекають гурткових вогників.


День дев’ятий 16.08.2014

Гламурний день на СВТ це завжди щось особливе. Зранку всі відбули заняття, прослухали гутірки з історії загону «Червона Калина», та здорове харчування, де мали можливість скоштувати і дізнатись багато цікавого про мед. Після обіду учасники познайомились ще ближче під час спіддейтінгу. Опісля відбувся масштабний бодіарт, в якому учасники активно взяли участь. Ввечері відбувся усіма любимий конкурс «Містер і Міс СВТ 2014», в якому взяло участь шість пар. Перемогу здобула пара Костенко Антон і Гринчишин Маріанна. Вночі на учасників чекав перший алярм, на перевірку їхньої командної роботи.


День десятий, 17.08.2014

Уночі відбулося відкриття олімпіади. На таборі вирує дух козаччини - сьогодні у нас козацький день. Усі учасники мали змогу взяти участь у козацьких забавах, які показали командний гарт та вміння. Також проводився майстер клас з українських танців. Після обіду юнаки мали змогу трішки підзаробити, виконуючи різні завдання. За валютою «грицики» усі мали змогу купити всілякі солодощі. Під вечір юнаки почали готуватись до святкувань, а вже ввечері відбулося незабутнє весілля Максима Микитки та Анастасії Двораковської.


День одинадцятий, 18.08.2014

Сьогоднішній день був насичений різними змагами, адже рівень учасників за 9 днів значно зріс. Юнацтво мало змогу показати свої навики у іграх із старшиною , де показало хороші результати. Вечірнє небо тут прекрасне. Сьогодні весь табір готується до вечірки. Має бути жарко!


День дванадцятий, 19.08.2014

Якщо на Спаса йде дощ, січень наступного року буде сніжний, якщо жарко - січень морозяний. У нас на таборі погода хороша. Зранечку ми рушили у церкву на службу Божу. По обіді на таборі звучала святкова музика, учасники мали змогу скупатись у Гуркалі. Учасники змагаються у командних та поодиноких змаганнях. Ввечері усім табором переглядали фото з попередніх днів і також відео.


День тринадцятий, 20.08.2014

Відчувається уже фінішна пряма. Зранку відбулась остання руханука. Сьогодні відбулися останні змагання з футболу, стрибків у висоту, софтболу, волейболу тощо. Останній повний день на таборі був доволі мокрим, але атмосфера весела. Усі чекають останньої ватри, хоча до дому їхати не хочеться.


День чотирнадцятий, 21.08.2014

Сонечко зустріло нас на таборі востаннє. Закриття олімпіади і табору пройшло на УРА! Під пісні та вигуки вітали усіх переможців олімпіади. Абсолютними переможцями олімпіади стали Оля Муха і Андрій Оліярник. Першункою табору стала Оля Муха. Провід табору дякує усім учасникам за чудовий табір, який Ви самі і творили.


назад



© «Червона калина». Всi права застережено.