Паркопляжник: дубль два!

Новини > Паркопляжник: дубль два!


09.07.2014

Круть! Краса! Саме так одним - двома словами можна описати те, що відбулося в Тернополі 5 липня. А відбувся там вже Другий змаг з парково-пляжного волейболу (або "паркопляжник", як ми його ще ніжно називаємо).

З самого ранку суботи (а де-хто навіть з вечора п`ятниці) зі сходу і заходу до Файного Міста почали з`їжджатися ті, для кого день 5 липня в календарях давно був позначений червоним кольором. Зібравшись на вже знайомому "Дальньому пляжі" на березі Тернопільського Озера, одразу ж потішились розширенням кола учасників (а значить і справжніх поціновувачів волейболу, пляжу, краси, Тернополя і т.д.) фактично вдвічі. Дрібничка, а так приємно! Тож, не гаячи часу, закрили усі організаційні моменти: натягнули сітку, розмітили поле, поділилися на 7 мішаних команд - та відразу взялися до справи.

Перші ж ігри показали, що просто так здаватися ніхто не буде, і для визначення переможців знадобилися усі 3 партії. Так, гра за грою, з перервами на купель та відпочинок від не зовсім вже й ніжного сонця під завбачливо натягнутим тентом, визначилися переможці двох підгруп, які й зустрілися між собою у вирішальній грі змагу. Команди ж, які посіли другі місця, у трьохсетовому матчі вирішили долю бронзових медалей.

Ну а в підсумку призерами та переможцями Другого паркопляжнику стали такі команди:

  • І місце - "Фрізбі"
  • ІІ місце - "Сім-сім"
  • ІІІ місце - "Ла-ла-ла-ла"

Хто ж вкотре проґавив чудову нагоду прекрасно провести час в прекрасному товаристві, може ще раз вкусити себе за лікоть та пообіцяти собі не пропустити нагоди долучитися до клубу любителів "волейболу, пляжу, краси, Тернополя і т.д."

Зазначимо, що у такий непростий для країни час, вирішили не залишатися осторонь та принаймні коштом допомогти воякам на сході, направивши усю вкладку, зібрану на змазі, на потреби добровольчого батальйону "Айдар", в рядах якого воюють і пластуни.

Далі буде...

Ну і як без фото?..

Park-Beach Volley 2014


назад



© «Червона калина». Всi права застережено.