Відбулася Велика Рада Коша в Україні

Новини > Відбулася Велика Рада Коша в Україні


05.11.2013


За доброю традицією, взявши головний кубок чергової спартакіади, калиняки в Україні зібралися на оселі в Славському, щоб підбити підсумки року, що минає, обрати новий провід та скласти плани на наступний рік.

Починалося все традиційними хатніми роботами: заготовленням дрів, облаштуванням огорожі і іншими роботами по господарству – щоб добре підготувати оселю до зими, розбавляючи працю веселими жартами та історіями за рік, що минав.

Вдосталь напрацювавшись та дочекавшись заходу сонця (і кількох запізнілих братчиків), приступили до офіційної частини Ради – обговорень. Чемно та уважно вислухавши звіти проводу та відповідальних за проведені акції, подякували їм за добру працю та надали уступаючому проводу абсолюторій. Проте період анархії тривав недовго і після нетривалих обговорень та дискусій було обрано новий провід Коша Загону в Україні на чолі з пл.сен. Ігорем Кітелою в такому складі: Бунчужний/Курінний куреня УСП – ст.пл. Роман Чернишов, Канцлер (писар) – ст.пл.скоб Володимир Карпінець, Скарбник – ст.пл. Ігор Шийко, Ревізор/Суддя – ст.пл.скоб Олекса Микитко. Звичайно, не забули обрати коменданта СВТ-2014, яким призначено ст.пл. Сергія Сабо, а також запланували проведення вже традиційних та кількох нових акцій, які сміливо можна об’єднати девізом "Чекайте нас у своєму місті!"

На тому чергову Велику Раду Коша "Загону "Червона Калина" в Україні було закрито, і братчики, з сумом та надією на успішний рік, поспішили до своїх домівок, щоб знову зустрітися у калиняцькому колі.


1


назад



© «Червона калина». Всi права застережено.