Відбувся змаг з волейболу

Новини > Відбувся змаг з волейболу


15.07.2013

6 липня 2013 року, у розпал липневої спеки, всупереч не надто втішним прогнозам синоптиків, яскраво-блакитним небом та чудовим літнім сонечком учасників та гостей першого пластового змагу з парково-пляжного волейболу у свої теплі обійми приймало файне місто Тернопіль.

 

Після нетривалих цьомок-бомок старих та нових друзів, сніданку нашвидкуруч, спортсмени відправились на берег славнозвісного озера. Сюрпризом для учасників став спосіб добирання до місця проведення змагу. З неабияким подивом і щирими посмішками усі зустрічали «Героя танцоров» - прогулянкового катера, що вже майже півстоліття, в сонце і дощ, невтомно перевозить на собі тернополян та гостей міста спокійними водами Тернопільського озера. Впевнений, абсолютна більшість учасників змагу на борту «Героя» відкрила для себе нові краєвиди міста над озером.

Діставшись же до пляжу після нетривалої подорожі чудом інженерної озерохідної техніки, швидко полагодили всі формальності та офіційно відкрили змаг молитвою та гімном.

Що ж до безпосередньо змагальної частини, то всіх учасників було поділено на 4 мішані команди: "Сонечко", "Тли" (Мада придумав), "Ханство" та "Капелюхи". За абсолютно нехитрою схемою турніру, команди повинні були зіграти кожна з кожною, а це – 6 запеклих і цікавих поєдинків, за допомогою яких і мало бути визначено першого переможця першого змагу з парково-пляжного волейболу. Цікаво, правда?

Так, за цілковито дружньої атмосфери, в дусі автентичного пластового братерства, з прекрасним настроєм та щирими посмішками на обличчях на церемонії закриття змагу всі вітали з перемогою команду із загадковою назвою "Тли", яка продемонструвала справжній командний дух та відчуття плеча одне одного, перемігши у всіх своїх суперників.

Фото чемпіонів з пам’ятними медалями та загальне фото на пам’ять – і дебютний змаг з волейболу в Тернополі мусив закінчуватись. Що не кажіть, а свято спорту, грації та краси вдалося. Всі без винятку учасники отримали від участі море задоволення, тіла – бронзову засмагу, і навіть невеличкі синьці на руках та ще менші подряпини на колінах не могли применшити ті відчуття позитиву, які, без сумніву, переповнювали учасників та гостей І Змагу з парково-пляжного волейболу, який, однозначно, заслуговує на продовження існування та нових ще цікавіших учасників.

Насамкінець, від імені всіх, хто там був, висловлюю подяку куреню "Червоні маки" та "Загону "Червона Калина", завдяки спільним зусиллям яких все і відбулося, а також куреням "Санітарки" та "Орден Хрестоносців" - за достойних учасників та Любкові Шимківу, ОЗО - за сприяння в проведенні. Далі буде…

 

ст. пл. Роман Чернишов, ЧК



назад



© «Червона калина». Всi права застережено.