Офіційний сайт «Загону «Червона Калина» |
|
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
Сторінки: (8) 1 2 [3] 4 5 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) |
MOЯ |
Дата: Jan 20 2009, 05:52 PM
|
||
Група: Червона Калина Повідомлень: 413 Користувач №: 20 З нами з: 8-December 05 |
Вус - красава, особливо перший і останній пункти! |
||
vus |
Дата: Jan 20 2009, 06:07 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 281 Користувач №: 23 З нами з: 12-December 05 |
1. Ну канешна можна вимірювати кожного року результати і кожного року їх коригувати під учасників в сторону спадання.
3. Наразі всі кого я знаю з юнацтва не здають ВФВ, або здають його в урізаній формі. От того і так ПАФОСНО -------------------- заЧеКай!
|
kitela |
Дата: Jan 20 2009, 09:51 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 616 Користувач №: 38 З нами з: 8-March 06 |
Цікаво як воно сформульовано в методичних документах пласту - треба подивитись вимоги проб. Хто в Пласті шарить у цих речах?
-------------------- "Ще так не було щоб якось не було" /народна мудрість/
|
shyyko mykola |
Дата: Jan 20 2009, 11:17 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 188 Користувач №: 19 З нами з: 8-December 05 |
Значить так, в чому я бачу проблему:
1. Якщо вмілості і намагаються здавати згідно правильників, то ВФВ здютья як попало. 2. Якщо ти не здав ВФВ, тобі не зарахують пробу. Це правильно. Але в моїй практиці зустрічалися такі виховники, котрі мотивували не здачу ВФВ тим, що якщо є пластове провідництво, ще там якісь характеристики - то ВФВ не конче і здавати. 3. Є речі у вимогах, як то наприклад плавання довільним стилем, це здається обовязково якщо взяти це у комплексі - то людина. що взагалі не вміє плавати, не може здати ніякої пластової проби. Я здають же...... 4. Якщо нормативи ставити вище ніж шкільні, або вище ніж таборові (бо як правило ВФВ здають на пластових виховних таборах), половині пласту проби можна легко не зараховувати. 5. ВФВ на сьогодні у пласті нівельоване. Пропозиції для дискусії: 1. ВФВ супер важка вимога, проте не обовязков для здачі проби. 2. ВФВ полегшений варіант обовязковий для проб. |
kitela |
Дата: Jan 21 2009, 12:04 AM
|
Логічно, що якщо відзнака, то це повинно бути як вмілість, відзначатись тільки першуни в спорті (по аналогії з іншими вмілостями). сама відзнака цінність набуде.
а для проб можна встановити окремі вимоги - на трієчку\зарах -------------------- "Ще так не було щоб якось не було" /народна мудрість/
|
shyyko mykola |
Дата: Jan 21 2009, 09:10 AM
|
||
Група: Червона Калина Повідомлень: 188 Користувач №: 19 З нами з: 8-December 05 |
Власне і я про це ж. |
||
vus |
Дата: Jan 21 2009, 09:20 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 281 Користувач №: 23 З нами з: 12-December 05 |
Тоді, як на мене варто робити 2 окремих гнапрямки:
1. ВФВ 2. Вимоги для здачи / зараху проби -------------------- заЧеКай!
|
kitela |
Дата: Jan 21 2009, 11:31 AM
|
Думаю треба обговорити, хоча б попередньо це з кимось з КБ УПЮ чи підтримають вони цю ідею.
-------------------- "Ще так не було щоб якось не було" /народна мудрість/
|
romik |
Дата: Jan 21 2009, 01:02 PM
|
Група: Admin Повідомлень: 857 Користувач №: 12 З нами з: 30-November 05 |
Є підтримка з двома варіантами ВФВ
З Булавою УПЮ погутарю. -------------------- |
vus |
Дата: Jan 21 2009, 01:36 PM
|
Булава нічого не зробить - вона більш значущих питань не може обговорити - інсайдерська інфа
Давайте готувати це на МРСК і виносити на голосування. Але з людьми які мають право голосу варто говорити. Чи є хтось з калиняк з дійсним КВ? Якщо 2 роки виховної діяльності - можна подаватись на КВ. Як там Юрко Шушкевич? Зайвим його голос не буде. -------------------- заЧеКай!
|
shyyko mykola |
Дата: Jan 21 2009, 04:15 PM
|
вус. я так думаю, (тре в апріорі про це думати) що в пласті нормальні люди, від нас залежить розробка усього, його обгрунтування і подання до компетентного органу, якогось лобіювання мабуть не тре.
|
MOЯ |
Дата: Jan 21 2009, 04:45 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 413 Користувач №: 20 З нами з: 8-December 05 |
Є підтримка, Миколо!!!
|
vus |
Дата: Jan 21 2009, 04:46 PM
|
Микола, погоджуюсь, але чогось аж ніяк вона (булава УПЮ) не може нічого порухати.
На МРСК будуть нормальні люди, з ними і варто говорити, бо вони будуть приймати рішення. -------------------- заЧеКай!
|
shyyko mykola |
Дата: Jan 21 2009, 06:32 PM
|
Знач так, чи є підтримка розробки 2 ВФВ, одне - окремо від проби, друге для проби.
Тоді добре би було, не треба міняти саму пробу. Як працюємо?????? |
MOЯ |
Дата: Jan 21 2009, 06:37 PM
|
є! Одне для проби, друге - для права носити відзначку!!!
|
Сторінки: (8) 1 2 [3] 4 5 ... Остання » |