Офіційний сайт «Загону «Червона Калина» |
|
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
Сторінки: (8) « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) |
MOЯ |
Дата: Oct 22 2009, 07:36 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 413 Користувач №: 20 З нами з: 8-December 05 |
До Андрія:
Андрію, можливо ти просто не звернув увагу, але ця тема є для загального перегляду!!! Можливо через це і були витетрі твої коментарі!? Впевнений, у закритій вітці їх ніхто б не рухав! Чи не так, модераторе? До Ігора: Я погоджуюся з хлопцями і бачу не один недолік у організації змагу Охримовича. Віддаю належне організаторам Спартакіади. З кожним роком вони прогрусують!!! Соломієн коментар - це коментар 500 учасників Спартакіади!!! Нам потрібно знайти 500 учасників нашого змагу, які б говорили нашими коментарями!!! Ти, Ігоре, чи неєдиний, хто не бачить проблем: де взяти кошти на проведення акції такого масштабу; як правильно організувати таку акцію... Але це покищо тільки на словах!? Змаг Охримовича - не та акція, яку можна співставляти з твоїми словами!!! І не забувай важливе Ханське правило: "Без команди - військо гине!!!" А коли ти візьмешся за організацію крутішого змагу а ніж Спартакіада, твоя команда (не забувай про це) не буде мати часу, ВОНА ж - працює!!! Ще дешо хотілося б сказати, та маю бігти, продовження буде...!!! |
krilyk |
Дата: Oct 22 2009, 09:56 AM
|
||
Група: Червона Калина Повідомлень: 177 Користувач №: 22 З нами з: 9-December 05 |
інтригант -------------------- |
||
kitela |
Дата: Oct 22 2009, 11:11 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 616 Користувач №: 38 З нами з: 8-March 06 |
Олекса, якщо ти вже прибіг...)
ми про різні речі говоримо, недоліки будуть у всіх заходах. на останній олімпіаді в пекіні вони також були і на наступній в лондоні будуть. Я не про це. Я ще раз кажу, що вважаю спартакіаду гарним заходом, просто цей захід не є спортивним, а більш культмасовим, по типу "Веселі старти". Наш захід є спортивним, але менш культмасовим. Чи потрібен спортивний захід на 500 людей, може і ні. Формат спортивного змагу має свої обмеження. обєктивно з тією кількістю залів і часу неможливо провести спортивний змаг на ту кількість людей (500). Значить треба або зменшувати кількість людей, або зменшувати кількість видів спорту або збільшувати кількість залів або змінювати програму. Вибір один - треба щось змінювати. Але організатори вважають що спортивною програмою можна пожертвувати а культмасовою ні. питання пріорітетів. Такий і Змаг. -------------------- "Ще так не було щоб якось не було" /народна мудрість/
|
kitela |
Дата: Oct 22 2009, 11:15 AM
|
І ще одне. Раз тут у нас така дискусія і так чи інакше народилось порівняння "Спартакіади\веселих стартів" з змагом Охримовича, чую є якісь зауваження по нашому змагу. Можна предметно що не так?
-------------------- "Ще так не було щоб якось не було" /народна мудрість/
|
romik |
Дата: Oct 22 2009, 11:23 AM
|
||
Група: Admin Повідомлень: 857 Користувач №: 12 З нами з: 30-November 05 |
Для цього пропоную створити окрему тему Щоб не плутатися -------------------- |
||
MOЯ |
Дата: Oct 22 2009, 11:26 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 413 Користувач №: 20 З нами з: 8-December 05 |
Тепер, Ігоре, абсолютно з тобою згідний!!!
Нарешті розібралися в ситуації. Бо все починалося так, що ми бакланили організаторів Спартакіади, а насправді причина не в організаторах, а у назві змагу!:-) ВЕСЕЛІ СТАРТИ - назва просто СУПЕР для того формату, який наразі маємо (я про саму Спартакіаду)! І в тому, що на наш змаг не потрібно 500 людів :-) з тобою, Ігоре, погоджуюсь!!! У Лізі Чемпіонів також не всі виступають (хоча бажаючих море), є попередній відбір!!! |
Андрій |
Дата: Oct 22 2009, 01:51 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 18 Користувач №: 1340 З нами з: 6-March 09 |
|
kitela |
Дата: Oct 22 2009, 02:34 PM
|
Андрію:
По модератору ми солідарні. немає такого поняття як коментар не по темі. Це все галіма цензура. СВОБОДУ НЕ СПИНИТИ! Тому модератору незарах! По грі. Гра була така яку а) самі показували б) давали показувати суперники. Але тут обговорювалась організація заходу а не організація гри. По грі до кожного з нас є питання. І до тебе також. І до мене і до модератора, до всіх. По змагу Охримовича не читав твоїх коментарів, ти мені їх в очі сказати не захотів (а мав би). Так що відповісти немає чого. -------------------- "Ще так не було щоб якось не було" /народна мудрість/
|
Сабєц |
Дата: Oct 22 2009, 03:32 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 242 Користувач №: 444 З нами з: 1-April 07 |
Кітелла ,не намагайся бути хитріше за всіх!!! треба визнавати свої помилки!!
-------------------- СВТ у серці твому буде назавжди
|
solo |
Дата: Oct 22 2009, 04:36 PM
|
||
Група: учасники Повідомлень: 42 Користувач №: 1294 З нами з: 22-March 08 |
до Олекси: шото я натяків не розумію... хоч, зрештою, твої слова - це велика утопія(сумарна к-сть хлопців на таборах дуууже далека до 500). і в кінці кінців, для чого вам стільки людей, щоб говорили вашими коментарями!? і взагалі, розслабтесь, що ви причепились до тієї Спартакіади?! у вас що, справ нема?! чи своїх нормальних спортивних акцій?! всі причини, чому це більше культмасовий захід очевидні. а то розмусолили на 4 ст. -------------------- Найбільший проект твого життя - твоє власне життя
|
||
kitela |
Дата: Oct 22 2009, 07:31 PM
|
||
Сабо, відповідь на твою репліку тут http://kalyna.org.ua/forum/index.php?showt...st=0entry7325 Соля, не заважай))) у нас новий вид спорту - рубалова на форумі))) іноді проходять удари нижче пояса, але то так в більшості випадково) -------------------- "Ще так не було щоб якось не було" /народна мудрість/
|
||
Андрій |
Дата: Oct 22 2009, 08:19 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 18 Користувач №: 1340 З нами з: 6-March 09 |
. |
Пашка |
Дата: Oct 22 2009, 11:13 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 117 Користувач №: 1289 З нами з: 10-March 08 |
Відбір команд буде по презентаціям
ай ес ін шоккк -------------------- Я знаю , що я нічого не знаю
|
MOЯ |
Дата: Oct 23 2009, 07:16 AM
|
||||
Ех, Соломія, Соломія! Вибач звичайно, але якщо не розумієш, то спочатку зрозумій, а потім продовжуй говорити!!! А так, сама призналась, що не зрозуміла, а потім відверто ОБРАЗИЛА!!!! (але я не гніваюся, непереживай. Списую це на те, що можливо ти була змучена або неуважна, коли це все читала і щось недочитала!;)) Насправді ж потрібно було читати моє повідомлення без ворожого настрою (чому він у тебе до мене такий - це для мене загадка!?!?!?!?!), адже на твою підтримку були написані ці слова!!! Шкода, що ти цього не зрозуміла! Моя пропозиція, щоб Спартакіада, на якій Калина візьме всі перші місця (нажаль цього ще ніколи не було), була останньою для ветеранів, після цього потрібно буде дати зелене світло "золотій маладьожі", а самим практично долучитися до організації Спартакіади (суддівство, визначення регламентів, відповідальність за спортивну частину)! І в такому випадку, наступні переможці Спартакіад будуть грати не з оргкомітетом, як це зазвичай було, а з АБСОЛЮТНИМ ЧЕМПІОНОМ всіх років!!!! Бо через наші спортивні амбіції, ми ніби хочемо долучитися до організації, але водночас хочемо і побігати, позмагатися! Двох зайців важко вполювати, тому доведеться від чогось відмовлятися або від нормального формату, або від участі!!! До Андрія: Годі роздувати бульки... Проїхали... Все нормально... Буває... Вернись в сім"ю!!!!! |
||||
solo |
Дата: Oct 23 2009, 08:44 AM
|
Група: учасники Повідомлень: 42 Користувач №: 1294 З нами з: 22-March 08 |
Олекса,
ну ти мене вранці і розсмішив а) відверто ображати я тебе не хотіла) б)настрою ворожого абсолютно не було звідки ти то взяв?! просто слова твої були двозначні..як не крути, але нам філософам, треба розглядати 2 сторони медалі. от воно і дається взнаки))) -------------------- Найбільший проект твого життя - твоє власне життя
|
Сторінки: (8) « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » |