Офіційний сайт «Загону «Червона Калина» |
|
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
Сторінки: (2) [1] 2 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) |
Сабєц |
Дата: May 26 2008, 03:19 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 242 Користувач №: 444 З нами з: 1-April 07 |
На мою думку кожен має право на споживання алкоголю і куріння!!!
Але чи призведе це до покращення вашого життя!!!???ось в чому питання!!!! http://www.untp.org.ua/index.php?id=1011 -------------------- СВТ у серці твому буде назавжди
|
karik |
Дата: May 27 2008, 10:26 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 109 Користувач №: 34 З нами з: 21-January 06 |
Маю питання, а як плекання українських традицій, козацтва зокрема, ...а тютюн і люлька козаку в дорозі знадобиться?
|
Пашка |
Дата: May 27 2008, 03:39 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 117 Користувач №: 1289 З нами з: 10-March 08 |
фашизм це всоєму роді теж куріння алкоголь наркота то чомуб не спробувати всі " прєлєсті " жизні а ?
згадав прикол--без шкідливих звичок життя проживете довге ,а зі шкідливими пхоч і менше зато з кайфом.... то про шо розмова ?? про високе і не тільки ?? -------------------- Я знаю , що я нічого не знаю
|
Enigma |
Дата: May 27 2008, 04:01 PM
|
Група: учасники Повідомлень: 69 Користувач №: 1282 З нами з: 18-February 08 |
Ми живемо в світі свободи, де кожен може робити, що захоче, а те, чи він це робить залежить, від того самого кожного...
але питання не про те. давайте плекати нормальні українські традиції, без шкоди власному здоров"ю та здоров"ю оточуючиш... а про життя з кайфом чи без нього, то справжній кайф, насправді, не в якихось психотропних речовинах........... -------------------- [COLOR=purple]
|
karik |
Дата: May 27 2008, 08:29 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 109 Користувач №: 34 З нами з: 21-January 06 |
Питання залишається відкритим
|
Сабєц |
Дата: May 28 2008, 08:13 PM
|
Щоб отримувати кайф від життя не обо"язково вживати різні психотропні речовини!!!!
Можна ловити кайф і від інших речей,,,,адреналін,будучи десь на краю світу,,бути рядом з коханою людиною,,,чи навіть той самий секс,,,,,---хіба для цього потрібно щось вживати!!!!!! Пашкаускас__до чого тут фашизм(це не куріння,алкоголь,наркота)тиб як історик мав би це знати!!Ганьба освіті РДГУ!!!! -------------------- СВТ у серці твому буде назавжди
|
r0nya |
Дата: May 28 2008, 09:56 PM
|
Адмініще Група: Admin Повідомлень: 45 Користувач №: 1275 З нами з: 27-November 07 |
Сабєц, брате, принеси мені кайфу декілька грам - перестань ставити знаки оклику в кінці кожного речення.
-------------------- |
vus |
Дата: May 29 2008, 08:16 AM
|
||
Група: Червона Калина Повідомлень: 281 Користувач №: 23 З нами з: 12-December 05 |
Сабец, ти попав, на арену виходить Карік -------------------- заЧеКай!
|
||
karik |
Дата: May 29 2008, 08:58 AM
|
|
Сабєц |
Дата: May 29 2008, 11:50 AM
|
О бачте r0nya уже балдіє, і не треба ніяких цигарок!!!!
-------------------- СВТ у серці твому буде назавжди
|
Пашка |
Дата: May 29 2008, 12:00 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 117 Користувач №: 1289 З нами з: 10-March 08 |
Ну Сабєц, ганьба по-перше не освіті РДГУ. По-друге попоробуй вступити в університет(хоч якийсь) А по-третє, баран той хто поважає фашистську ідеологію. Кати України не можуть бути її національними ідеологами. Ганьба тому , хто на форумі пише різне г...., а на словах повне ... А по-четверте, я не сказав шо фашисти вживають алкоголь і курять і кайфують. І не перекручуй мої слова будь-ласкавий. Знаєш сабо що таке алегорія? українську мову вчив коли-небудь? потім мені розповіси !! Ну і по-п'яте мені немає перед ким виправдовуватися, адже кожен має свою думку. і по-шосте на війні як на війні -------------------- Я знаю , що я нічого не знаю
|
Сабєц |
Дата: May 29 2008, 12:43 PM
|
по перше навіщо ти вчися на вчителя,якщо всерівно не будеш ним працювати.
По друге не маю грошей щоб вчитися у вищому навчальному закладі,адже факультет на який я хочу поступити коштує 13 тис. по третє я ніколи нікому не казав що поважаю фашиську ідеологію!!! по четвнрте без образ по п"яте я також не сказав шо фашисти вживають алкоголь і курять і кайфують. а твої слова "фашизм це всоєму роді теж куріння алкоголь наркота!про фашистів мова взагалі не було,а про політичний термін фашизм йшлося,ганьба рдгу,так що тут ти не правий,ти маєш це визнати! По шосте то я ісправді не знаю шо таке алегопія!!!!поясниш мені!!! По сьоме ти вою війну вже програв!! 14/88 -------------------- СВТ у серці твому буде назавжди
|
karik |
Дата: May 29 2008, 08:50 PM
|
Ги, а ви один одного дустом пробували? Нє? Впірьод.
Істина народжується в спорі, то правда, але без ненависті. Можете виправдовуватись, маєте право, але так здається. Давайте говорити по темі, або, або ... Доречі, пропоную модераторам створити тему поміч чи шось схоже, де можна б було прости поради, виряд, гроші і тд і тп., то до того, що вперше чую про навчання за 13 тиш, думаю тут могли б шось порішать, розумні голови слава Богу є. |
satyrn |
Дата: May 29 2008, 10:36 PM
|
||
Група: Червона Калина Повідомлень: 247 Користувач №: 1069 З нами з: 15-October 07 |
|
||
Сабєц |
Дата: Jun 10 2008, 05:31 PM
|
14/88
дурня я знаю!!! -------------------- СВТ у серці твому буде назавжди
|
Сторінки: (2) [1] 2 |