Офіційний сайт «Загону «Червона Калина» |
|
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
Сторінки: (7) [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) |
romik |
Дата: Mar 13 2008, 10:17 AM
|
Група: Admin Повідомлень: 857 Користувач №: 12 З нами з: 30-November 05 |
Як вам така фоточка?
Як з"ясувалося, дівчина на фотці - Аничка Сумик (колишня зв"язкова куреня УПЮ ч.8 ім.О.Басараб) на ШБ-1993 =)) -------------------- |
NaTaXa |
Дата: Mar 13 2008, 10:24 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 328 Користувач №: 26 З нами з: 19-December 05 |
а як так?
напевно чийсь однострій взяла |
kitela |
Дата: Mar 13 2008, 11:29 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 616 Користувач №: 38 З нами з: 8-March 06 |
Ні я пригадую Аничку. В певний момент було започатковано дівочий курінь ЧК який налічував з 6-8 осіб. Пізніше ідея канула в небуття. Хоча до цього впевнений ще повернемось.
-------------------- "Ще так не було щоб якось не було" /народна мудрість/
|
krilyk |
Дата: Mar 14 2008, 04:39 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 177 Користувач №: 22 З нами з: 9-December 05 |
цю фотографію треба зберегти, для нащадків. Можна кожного СВТ фоткати якихось дівчат в наших одностроях. так можна і курінь назбирати.
-------------------- |
Enigma |
Дата: Mar 19 2008, 09:44 AM
|
Група: учасники Повідомлень: 69 Користувач №: 1282 З нами з: 18-February 08 |
Ухти.... виявляється, що в ЧК все-таки були дівчата. в ранній юності і в нас з подругами з"являлася ідея створити дівочий загін ЧК. але всі переконували, що не варто і то не прижеветься.
але в будь-якому разі, вже пізно..... ми обрали собі курінь.... хоча????????? -------------------- [COLOR=purple]
|
kitela |
Дата: Mar 20 2008, 12:50 PM
|
Це хто переконував? ідея така була завжди і декілька разів було зовсім близько до її реалізації. на початку 90-х усе було навіть дуже добре організовано.
|
romik |
Дата: Mar 20 2008, 01:11 PM
|
Група: Admin Повідомлень: 857 Користувач №: 12 З нами з: 30-November 05 |
А я от не знаю чи хотілося б мені, шоб ЧК був мішаним куренем
-------------------- |
shyyko mykola |
Дата: Mar 21 2008, 09:28 AM
|
||
Група: Червона Калина Повідомлень: 188 Користувач №: 19 З нами з: 8-December 05 |
А мені б хотілося |
||
karik |
Дата: Mar 21 2008, 12:18 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 109 Користувач №: 34 З нами з: 21-January 06 |
Йо ма йо, які дівки в Калині, що плекаєм, козацькі традиції?
|
solo |
Дата: Mar 22 2008, 02:57 PM
|
Група: учасники Повідомлень: 42 Користувач №: 1294 З нами з: 22-March 08 |
нарешті, сюди добралась... Ром, дякую!
насправді, як на мене, не потрібно боятись(хлопці - це до вас ) - ми на себе ковдру не збираємось перетягувати. 1.-ніхто не рветься міксувати курінь. оскільки ЧК - це загін, то думаю може знайтись місце не тільки для калиняк, а й для калинячок, якщо ви не проти тіршки посунутись. надіюсь не помиляюсь, то зі самого початку створення 4К(1925?), таке питання розглядалось.(Краб, це дались взнаки твої гутірки ) 2.-конкурувати теж ніхто не збирається, це просто нормальне гармонійне доповнення. 3.- і останнє, не одну думку таку чула - дівки повиходять заміж за калиняк, і на тому вся пісня закінчиться! це брєд повний, нехай, хто і подумки таке думає поміряє собі температуру. ну. це суто суб єктивні думки, і думаю правильні -------------------- Найбільший проект твого життя - твоє власне життя
|
karik |
Дата: Mar 22 2008, 07:28 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 109 Користувач №: 34 З нами з: 21-January 06 |
Хм, ЧК то Загін, на кшталт козацького. Де хто видів серед козаків жінок на Січі я не знаю, за то навіть страта на горло була, ми сильні поки шануєм свої традиції. Тому без образ, створюйте шось своє, на табори, заміж і тд "пажалста" а в ЧК вибачайте "НІ"
|
kitela |
Дата: Mar 22 2008, 09:29 PM
|
Карік, не потрібно так різко. Нам відома твоя позиція і ми її шануємо. Однак як ти знаєш вона не розділяється багатьма калиняками, а такі питання ми вирішуємо колективно. Тому задля відновлення статусу кво, питання дівочого куреня розглядалось декілька разів і жодного разу не виносилось негативного рішення. У випадку виникнення ідеї і наявності бажаючих її втілити, це питання розглядатиметься колективно на раді Коша і Загону.
|
karik |
Дата: Mar 22 2008, 10:36 PM
|
Батьку, аргументів було доста, я вважав що те питання закрито раз і назавжди, думаю, хотілося б, що б я не помилявся, зрештою тра дивитись папери, в будь-якому випадку аргументів для створення дівочого куреня в Загоні я небачу. Не говорю про тих ЧКістів шо пройшли війни та не піддались спокусі "Єви" на чужині. Приємно шо мудрі "половини" наших братчиків не настоювали на свому, а йшли своїм шляхом. Розумію, час диктує свої вимоги, та думаю козацькі традиції загону як і його права і вольності лишаться без змін.
|
kitela |
Дата: Mar 23 2008, 12:46 AM
|
||
Це про що? ))) щодо аргументів, то тут усе просто, ніхто ніщо штучно створювати не буде. однак якщо буде ініціатива дівчат створити дружній курінь, то вона повинна бути розглянута і буде вирішено підтримати її в рамках загону чи поза ним. -------------------- "Ще так не було щоб якось не було" /народна мудрість/
|
||
krilyk |
Дата: Mar 23 2008, 03:37 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 177 Користувач №: 22 З нами з: 9-December 05 |
підтримую Кітелу, якщо вони хочуть то нехай пробують.
-------------------- |
Сторінки: (7) [1] 2 3 ... Остання » |