Офіційний сайт «Загону «Червона Калина» |
|
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
Сторінки: (7) « Перша ... 5 6 [7] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) |
romik |
Дата: Mar 31 2008, 12:51 PM
|
Група: Admin Повідомлень: 857 Користувач №: 12 З нами з: 30-November 05 |
Обговорення в даній темі ПРИЗУПИНЕНО до "кращих часів" =))))))))
-------------------- |
romik |
Дата: Jan 14 2009, 11:24 PM
|
Група: Admin Повідомлень: 857 Користувач №: 12 З нами з: 30-November 05 |
На прохання трудящих... тему ВІДКРИТО
-------------------- |
solo |
Дата: Jan 14 2009, 11:58 PM
|
Група: учасники Повідомлень: 42 Користувач №: 1294 З нами з: 22-March 08 |
якось так перечитала тему...згадала...аж всередині шось перевернулось.
пройшло літо, було багато подій, але основний результат, це безперечно сформований курінь...гарний курінь. розставились всі крапки, відношення певних людей прояснилось - і так цікаво, - Карік, який так категорично виступав десь пропав, в інших - категоричність змякшилась) після нашої Ради, вирішили, що поки писати про вступ до Загону не будемо. Дочекаємось Загальної Ради 2011 року. хоча дуже реально, що піднімемо це питання на Раді Коша наступного року. бо поки ви визначитесь, то може ми вже всі постаріємо) НЕписання Заяви цього року не свідчить про те, що ми змінюємо спеціалізацію, чи такий проект, як СВТ - для нас вже не цікавий - ні. будемо допомагати, працювати над чимось новим. Просто захотілось відчути гордість за те, що ми не меншовартісні, і без вас здатні зробити щось гарне). власне, ми такі самі Ваші, як і ви Наші. от що хотілось сказати. -------------------- Найбільший проект твого життя - твоє власне життя
|
Даня |
Дата: Jan 15 2009, 12:03 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 74 Користувач №: 1318 З нами з: 29-April 08 |
да ...класно би дівок в калину...і мене...)))
|
kitela |
Дата: Jan 15 2009, 01:44 AM
|
||
Група: Червона Калина Повідомлень: 616 Користувач №: 38 З нами з: 8-March 06 |
Ми тільки щиро раді що у вас все добре. І взагалі усякі заяви, рішення більше нагадують реєстрацію шлюбу в загсі. Наші попередні розмови більше нагадували дискусію - змінить штамп в паспорті відносини чи ні. Мені здається що у нашій ситуації без цього навіть простіше. Головне щоб буяли почуття, нас тягнуло один до одного і все відбувалось за взаємною згодою))) Любов взагалі то цікава штука) -------------------- "Ще так не було щоб якось не було" /народна мудрість/
|
||
MOЯ |
Дата: Jan 15 2009, 05:22 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 413 Користувач №: 20 З нами з: 8-December 05 |
Вперше бачу Чіпа, який про любов говорить!? К чему би ето?
|
krilyk |
Дата: Jan 16 2009, 10:21 AM
|
||||
Група: Червона Калина Повідомлень: 177 Користувач №: 22 З нами з: 9-December 05 |
Я цього коментувати не буду, бо Кітела мене знову забанить -------------------- |
||||
Сторінки: (7) « Перша ... 5 6 [7] |