Офіційний сайт «Загону «Червона Калина» |
|
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
Сторінки: (8) « Перша ... 3 4 [5] 6 7 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) |
solo |
Дата: Feb 8 2009, 10:07 PM
|
Група: учасники Повідомлень: 42 Користувач №: 1294 З нами з: 22-March 08 |
ну, як такого вфв нема.
але є в них ВПРАВНОСТІ...і є фізвправність, наскільки я зрозуміла. Дімка, ти у своїх уточни, і я ще перепитаю -------------------- Найбільший проект твого життя - твоє власне життя
|
MOЯ |
Дата: Feb 9 2009, 08:00 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 413 Користувач №: 20 З нами з: 8-December 05 |
Так що там по нормативах, які я скидував?
Зауваження, пропозиції??? Бачу щось ажіотаж по ВФВ пішов на спад!? Чи я помиляюся? Головне шуму наробити!? А справу до кінця довести? |
$naiper |
Дата: Feb 9 2009, 06:37 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 120 Користувач №: 27 З нами з: 21-December 05 |
Ну у них є спортивні вмілості, це точно.
А от спортивних вимог на пробу, здається немає. Принаймі тут я не знайшов, яле я не дуже читаю польською. лінк -------------------- А шо тут треба шось писати?
|
kitela |
Дата: Feb 11 2009, 03:49 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 616 Користувач №: 38 З нами з: 8-March 06 |
хтось читає польською?
-------------------- "Ще так не було щоб якось не було" /народна мудрість/
|
krilyk |
Дата: Feb 11 2009, 05:21 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 177 Користувач №: 22 З нами з: 9-December 05 |
Про фіз вимоги говорять тільки для Харцерів Орла (п"ятий по рахунку ступінь з шести). І то тільки:
1. Проводить гігієнічний спосіб життя і вдосконалює свою справність фізичну. Знає границі своїх фізичних можливостей. 2. Запланує і проведе мандрівку з "вичином". -------------------- |
MOЯ |
Дата: Feb 11 2009, 05:29 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 413 Користувач №: 20 З нами з: 8-December 05 |
я малєц читаю, "курва", а шо!
|
Shyjok |
Дата: Feb 11 2009, 09:16 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 49 Користувач №: 1241 З нами з: 22-November 07 |
Я читаю польською.
|
krilyk |
Дата: Feb 12 2009, 03:23 PM
|
||
Група: Червона Калина Повідомлень: 177 Користувач №: 22 З нами з: 9-December 05 |
я теж читаю, а в цитаті все, що знайшов на їхньому форумі про ВФВ -------------------- |
||
$naiper |
Дата: Feb 13 2009, 04:27 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 120 Користувач №: 27 З нами з: 21-December 05 |
Так от і я про те, що у них того немає.
ВФВ точно відсутнє. У них в принципі у багатьох речах така демократія. Тобто, виписані загальні речі, а курінь, гурток уже самостійно приймає для себе різні правила, тільки щоб вони не суперечили тим, що прописані на рівні організації. -------------------- А шо тут треба шось писати?
|
shyyko mykola |
Дата: Feb 13 2009, 05:18 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 188 Користувач №: 19 З нами з: 8-December 05 |
Я читаю польською, але ніц не розумію.
Кітела чи Ромко, чи хто небуть хто має час і читає та розуміє англійською, шо там в іглесів (орлів) американських чи британських щодо ВФВ????? |
shyyko mykola |
Дата: Feb 13 2009, 05:23 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 188 Користувач №: 19 З нами з: 8-December 05 |
і ще, я готую концепцію ВФВ, що складається з двох частин. Обовязкові вимоги і не обовязкові. ПРоте самі вимоги, поки що не роблю, чекаю пропозицій.....
Давайте побавимось у "мозговий штурм", я потім спробую узагальнити: наприклад: до обовязкового - повинно бути ранковий прорух, для необовязкового - участь в Спартакіаді...... і т.д. Стартуйте |
kitela |
Дата: Feb 13 2009, 06:44 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 616 Користувач №: 38 З нами з: 8-March 06 |
я б казав що треба ділити на:
1. вимоги ВФВ і 2. вимоги для зарахування проби 1. - вийнятково спортивні, тут треба думати, можна брати Олексині речі за основу. 2. - думаю логічно зайняти позицію як у харцерів, - робить зарядку, веде здоровий спосіб життя і постійно вдосконалює свою справність фізичну вправність (тут все залежатиме від того як тлумачитиме це виховник, фактично буде як і зараз) -------------------- "Ще так не було щоб якось не було" /народна мудрість/
|
MOЯ |
Дата: Feb 15 2009, 11:32 AM
|
+1
|
$naiper |
Дата: Feb 16 2009, 01:41 PM
|
Підтримую думку Ігоря щодо поділу.
Але думаю все ж на зарарування проби потрібно на даний час внести нормативи із конкретними значеннями, тобто біг, присідання(відтискання) і інше. Бачив, які харцери у спорті, тому я за те, щоб у пробі були вимоги щось на зразок теперішнього ВФВ. А от на ВФВ справді зробити спортивні вимоги. Щоб було гордо його носити. -------------------- А шо тут треба шось писати?
|
shyyko mykola |
Дата: Feb 16 2009, 09:08 PM
|
Діма мав на увазі ВФВ, але в іншому я його підтримую +1!
|
Сторінки: (8) « Перша ... 3 4 [5] 6 7 ... Остання » |