Офіційний сайт «Загону «Червона Калина» |
|
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
Сторінки: (3) 1 [2] 3 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) |
karik |
Дата: Apr 6 2008, 07:54 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 109 Користувач №: 34 З нами з: 21-January 06 |
В тебе губи сині, тобі і говорити(аватар)
|
Пашка |
Дата: Apr 7 2008, 10:24 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 117 Користувач №: 1289 З нами з: 10-March 08 |
ГА га га га гаг аг аг га гаг аг аг га гаг аг аг га га га
ржунємогу ! -------------------- Я знаю , що я нічого не знаю
|
Шушик |
Дата: Apr 7 2008, 04:45 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 37 Користувач №: 1286 З нами з: 26-February 08 |
І все таки хотілося б відчути підтримку державою Пласту ну хоча б із фінансової сторони.
|
karik |
Дата: Apr 7 2008, 04:58 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 109 Користувач №: 34 З нами з: 21-January 06 |
З якого б то дива. Ми громадська організація, а не державна. Чи хочеш продатись за "капєйкі". Я б змінив закон, що до державної підтримки громадських організацій, тоді б принаймі було чесно. Можна було б боротись за свої права, громади, а не лобизать руки чи нижчеспиння "почесним" як то роблять "любі друзі".
|
Enigma |
Дата: Apr 8 2008, 12:16 PM
|
Група: учасники Повідомлень: 69 Користувач №: 1282 З нами з: 18-February 08 |
Знаєте, зараз для нашої організаціє більше потрібна підтримка пластунів, а не віртуальна, чи вже на папері, підтримка держави чи когось іншого.
краще над цим подумати треба, що кожен з нас може зараз зробити для організації, для її розвитку, бо говорити вміють всі....... про фінансову сторону підтркимки, то й справді важливо, але треба мати що підтримувати, а не які-небуть акції, які справді важливі і для Уркаїни в цілому і для пластунів зокрема, але й рівень акцій має відповідати витраченим коштам. якщо говорити про гроші, які можна використовувати не лише на оплату канцтоварів, харчування..... але й виділяти їх на зарплатню та підтримку проводів акцій та виховникіВ, то є багато джерел, які могли б давати кошти. держава на це не може піти, бо сама обмежена в своїх правах. До karik: А колір губ визначає кому про що говорити чи не говорити???? чи може надає якісь пріоритети????? -------------------- [COLOR=purple]
|
karik |
Дата: Apr 8 2008, 04:43 PM
|
Продовжу свою думку зприводу фінансування, що б не залежати від держави, а і надалі бути громадською організацією треба створювати фонди, з яких брати гроші. В спорі народжується істина, я додам, що і ідеї приходять теж.
|
Enigma |
Дата: Apr 9 2008, 09:17 AM
|
Фонди - це добре, але і в тому є свої небезпеки.
вже один пластовий фонд є на 5 млн. на з"їзді Б.Гаврилишин говорив про нього, а прослідкувати за доцільним використанням його складнувато..... -------------------- [COLOR=purple]
|
karik |
Дата: Apr 9 2008, 12:49 PM
|
Десь я вже то чув, що ці руки ніколи некрали
|
Сабєц |
Дата: Apr 9 2008, 04:59 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 242 Користувач №: 444 З нами з: 1-April 07 |
5 міліонів,,,,?? блін цеж такі бабкі!!!!за них можна було б ПЛАСТ так продвинути шо труба!!!!
Надіюся президент не забудеться що він наобіцяв!!!! -------------------- СВТ у серці твому буде назавжди
|
Пашка |
Дата: Apr 10 2008, 10:59 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 117 Користувач №: 1289 З нами з: 10-March 08 |
А звідки така впевненість шо президент буде на другий "Срок" ?
-------------------- Я знаю , що я нічого не знаю
|
Enigma |
Дата: Apr 10 2008, 04:32 PM
|
А яка різниця, чи буде цей президент на другий строк? чогось мені здається, що новий президент не відразу кинеться відміняти Укази, що стосуютьтся розвитку скаутської (пластової) організації
І впринципі це Указ не для президента, тобто не він ма чимось допомагати, а для міністерств, управлінь, відділів - все за ієрархією обов"язків. такщо слово президента, то лише слово, а не діло, бо про діла там нічого не сказано. Ага, Сабо, 5 млн, то сума велика, але вони на депозиті лежать, щоб можна було кожного року з того гроші мати (але про ті вигоди краще розказати може Крілик )...... але як я люблю казати: "Не в грошах щастя і навіть не в їх кількості, а в тому, що ми можемо і хочемо за ті кошти мати"...... От тепер, Сабо, подумай, як ти хочеш і як всі могли б продвинути Пласт за 5 млн. ????? -------------------- [COLOR=purple]
|
karik |
Дата: Apr 10 2008, 07:56 PM
|
Христа за 30 срібняків продали, а Пласт за 5 млн. інфляція за 2 тис років сумашедша
|
Enigma |
Дата: Apr 11 2008, 11:35 AM
|
гарно карік сказав
-------------------- [COLOR=purple]
|
Сабєц |
Дата: Apr 11 2008, 05:47 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 242 Користувач №: 444 З нами з: 1-April 07 |
Давайте не будемо говорити що щастя не в грошах!!!!
Enigma Може будеш віддавати мені свою зарплату!!! У мене якраз і в грошах щастя,а особливо в їх кількостях!!!я вже найду що за них придбать ,непереживай!!! -------------------- СВТ у серці твому буде назавжди
|
karik |
Дата: Apr 11 2008, 08:27 PM
|
Ага, а пласт не кишенькова організація, не приватна, я наприклад не давав згоди на її приватизацію і продаж. То ж про зарплату не зовсім вдало, в плані що розпоряджатись тра своїм, нє?
Ага, ти подумай шо можна не купити за гроші і наскільки воно важливо для тебе. |
Сторінки: (3) 1 [2] 3 |