Офіційний сайт «Загону «Червона Калина» |
|
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
Сторінки: (8) « Перша ... 5 6 [7] 8 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) |
romik |
Дата: Feb 20 2009, 11:11 AM
|
Група: Admin Повідомлень: 857 Користувач №: 12 З нами з: 30-November 05 |
Вусань, ти, певно, не повністю читаєш про шо йдеться в даній темі...
Якщо вже наш табір - спеціалізаційний, цілком природньо, що мають право на існування аналогічні спеціалізаційні вмілості і спеціалізаційна Третя проба. На разі спортивне пластування як окреме спеціалізаційне не визнається в Пласті, що підтвердилося на жовтневій нараді комісії із спецпластування, очолюваної Чуквінським, на яку нас "запросили" аж в останній момент за 2 години до початку. Та комісія, якщо я правильно розумію, якраз і покликана розібратися, ЩО Ж МОЖЕ НАЗИВАТИСЯ СПЕЦПЛАСТУВАННЯМ. ПОпробую ще раз зв"язатися із Марком і отримати вимоги до спеціалізаційного пластування. Я думаю, "НАША МЕТА - СКОБ-СПОРТОВЕЦЬ!" -------------------- |
karik |
Дата: Feb 20 2009, 01:51 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 109 Користувач №: 34 З нами з: 21-January 06 |
Ах мрії мрії і під лілейкою пять олімпійських кілець, гарно чорт забирай
|
romik |
Дата: Feb 20 2009, 02:23 PM
|
||
Круто придумав, Карік Олімпійські кільця - ЖЕСТЬ -------------------- |
||
$naiper |
Дата: Feb 20 2009, 04:29 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 120 Користувач №: 27 З нами з: 21-December 05 |
Як на мене, скоб-спортовець, це реально в найближчому майбутньому, але якщо будуть конкретні розробки на то.
Чим спортовець гірший гребця-обсерватора -------------------- А шо тут треба шось писати?
|
romik |
Дата: Feb 20 2009, 08:10 PM
|
||
Є привіт від Чуквінського, який, нагадаю, є референтом КБ УПЮ із спецпластування:
-------------------- |
||
shyyko mykola |
Дата: Feb 21 2009, 01:00 PM
|
||||
Група: Червона Калина Повідомлень: 188 Користувач №: 19 З нами з: 8-December 05 |
Прикольно, я з звяжуся з чуквінським...... |
||||
krilyk |
Дата: Feb 21 2009, 09:42 PM
|
||||
Група: Червона Калина Повідомлень: 177 Користувач №: 22 З нами з: 9-December 05 |
Відзначку вже придумали. Залишилась бюрократія -------------------- |
||||
karik |
Дата: Feb 22 2009, 10:16 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 109 Користувач №: 34 З нами з: 21-January 06 |
Борітеся поборете... Але з перерахованих вище вимог яб зробив певні висновки, як то: люди мають мати відповідну освіту інфіз, відповідну категорію(розряд) в тому чи іншому виді спорту мова йде про затвердження цього не лише в організації і на державному рівні, то ж одного бажання недостатньо.
|
$naiper |
Дата: Feb 22 2009, 04:28 PM
|
||||
Група: Червона Калина Повідомлень: 120 Користувач №: 27 З нами з: 21-December 05 |
Виходить, щоб мати спортивне спец. пластування потрібна наявність III проби цього напрямку. А не навпаки. -------------------- А шо тут треба шось писати?
|
||||
shyyko mykola |
Дата: Feb 22 2009, 05:14 PM
|
||
Група: Червона Калина Повідомлень: 188 Користувач №: 19 З нами з: 8-December 05 |
Ну і нехай, буде в Пласті 1 на 10 років пл.скоб.спортовець і добре...... |
||
vus |
Дата: Feb 23 2009, 10:02 AM
|
||||||
Група: Червона Калина Повідомлень: 281 Користувач №: 23 З нами з: 12-December 05 |
Діма, взагалі спеціалізації, всі без вийнятку, задумувались як урізноманітнення програми для тих хто вже здобув 3 пробу. А то що спеціалізовані табори відкриваються для менших - це так ок сталось. -------------------- заЧеКай!
|
||||||
MOЯ |
Дата: Feb 24 2009, 08:52 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 413 Користувач №: 20 З нами з: 8-December 05 |
Мені здається, що Вусань трохи не в ті ворота грає!? Треба його частіше на поле випускати!
А відносно спорту і якихось державних посвідок - це напряг! На скільки знаю майстра спорту зараз набагато складніше отримати ніж колись!? А що ще крім присвоєння "майстра спорту" є в державі? Хіба що "заслужений артист"! Можливо помиляюся!? І, доречі, для чого нам урізноманітнювати 3-тю пробу, як це роблять летуни чи морці? Давайте урізноманітнимо усі проби!!! Тобто, якщо хтось здає вимоги ВФВ (які будуть єдиними, тобто жесть) навіть у 13 років, то нехай звання СПОРТОВЦЯ супроводжує його до сеньйорату включно: пл. прих. спортовець, пл.уч. спортовець, пл. розв. спортовець, пл. скоб спортовець, ст. пл. скоб спортовесь ..... |
vus |
Дата: Feb 24 2009, 09:20 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 281 Користувач №: 23 З нами з: 12-December 05 |
Олекса, Рома, інші.
Отримати задумане вами на МРСК не вдасться бо це заведуть аж на рівень КУПО. Введення ступеня скоб-спортовець буде не лише для Пласту України, а для всього Пласту світу. Якщо ви зможете здійснити задумане - супер. Я підтримаю Вас і буду разом з Вами радіти позитивним зрушенням. Пояснювати нюанси отримання задуманого вами не буду. Подалі також не буду коментувати ті граблі на які вам придеться наступати. Кожен вільний сам збирати свої шишки ))) А щодо частіше випускати на поле - дякую Олекса, постараюсь більше бувати на спортивних заходах в якості учасника. Принаймі зараз самостійно ходжу до басейну. Щасти! -------------------- заЧеКай!
|
romik |
Дата: Feb 24 2009, 10:33 AM
|
Вусань, не піднімай тут паніку зайву, будь добрий =)
Ми ж тут добру справу починаємо, а ти тут, блін, відразу бурократією лякаєш. Дай попробуємо шось зробити, а там дастся чути. Авось вийде (*стукаю по дереву*) -------------------- |
kitela |
Дата: Feb 24 2009, 10:52 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 616 Користувач №: 38 З нами з: 8-March 06 |
Хлопці, давайте для початку ВФВ нормальне зробимо, бо ідей багато а реалізації поки нуль.
-------------------- "Ще так не було щоб якось не було" /народна мудрість/
|
Сторінки: (8) « Перша ... 5 6 [7] 8 |