Офіційний сайт «Загону «Червона Калина» |
|
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
Сторінки: (5) « Перша ... 3 4 [5] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) |
chuk |
Дата: Jan 28 2009, 11:49 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 276 Користувач №: 13 З нами з: 1-December 05 |
гляньте на цей фуДбол гамериканський
-------------------- |
romik |
Дата: Feb 2 2009, 05:31 PM
|
Група: Admin Повідомлень: 857 Користувач №: 12 З нами з: 30-November 05 |
-------------------- |
romik |
Дата: Feb 2 2009, 05:36 PM
|
||
Група: Admin Повідомлень: 857 Користувач №: 12 З нами з: 30-November 05 |
Тю, оце жесть! -------------------- |
||
shyyko mykola |
Дата: Feb 2 2009, 07:16 PM
|
||
Група: Червона Калина Повідомлень: 188 Користувач №: 19 З нами з: 8-December 05 |
+1 |
||
Калітос |
Дата: Feb 3 2009, 10:37 AM
|
||
Група: учасники Повідомлень: 7 Користувач №: 1328 З нами з: 22-September 08 |
Вау о це гон! |
||
Пашка |
Дата: Feb 12 2009, 11:17 AM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 117 Користувач №: 1289 З нами з: 10-March 08 |
шо скажеш- чуваки тим займаються з дитинства і цим же ж і заробляють собі гроші .. )
-------------------- Я знаю , що я нічого не знаю
|
Сабєц |
Дата: Feb 12 2009, 01:25 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 242 Користувач №: 444 З нами з: 1-April 07 |
а що робити))) грошикі нада!
-------------------- СВТ у серці твому буде назавжди
|
chuk |
Дата: Feb 17 2009, 01:09 PM
|
Група: Червона Калина Повідомлень: 276 Користувач №: 13 З нами з: 1-December 05 |
Укрсучліт в лиці "Єфіопії" Жадана про спорт:
Я завжди з повагою ставився до професійного спорту. Мені здавалося є якесь вище призначення в усіх цих гетрах і майках, важких від солоного поту, в розбитих фізіономіях, які показує телебачення. Діти робітників, котрі живуть на спальних районах, сходяться на пустирях за чорними теплотрасами, і кожного вечора грають від оборони, витоптуючи траву китайськими адідасами. Кожен із них хотів би стати нормальним боксером, підписати контракт на бої де-небудь у штатах, завалити пару кубинців, і стати, зрештою, мільйонером, просаджуючи гонорари на ігрових автоматах. Стати колись чемпіоном, щоби всі ці придурки знімали собі на мобіли твоє нагородження. Щомісяця відраховувати кошти в дитячі притулки, ніколи не забуваючи про соціальне походження. Боротися із депресією медичними препаратами. Спати із покоївками, битись із репортерами. Громити різний непотріб, принесений спекулянтами, і заливатись у ліжку золотою мадерою. Не засинати без морфію, в’язати зап’ястя бинтами. Наче золото в ріках, шукати снодійне у венах. Ставати у залі під грушу й бити її до нестями, ніби це справді вона винна в твоїх проблемах. -------------------- |
chuk |
Дата: Sep 23 2009, 04:54 PM
|
http://peredova.com/reel/spfor.html
Інша версія.. слухайте муз. оформлення -------------------- |
Сторінки: (5) « Перша ... 3 4 [5] |